Pokret Srce: Ganuti smo saopštenjem vranjskih naprednjaka

Ganuti smo saopštenjem rukovodstva GrO SNS u Vranju od nedelje, u kojem plasira javnosti navodnu osudu napada na prostorije našeg pokreta, saopštili su u ponedeljak ujutro iz sedište Pokreta Srce u Vranju.

"Istu hartiju na kojoj su napisali dirljive reči osude iskoristili su za pokušaj degradiranja našeg lidera, generala Zdravka Ponoša.

Kad ste već toliko zabrinuti, da vam odgovorimo.

Dok je general Zdravko Ponoš, kao oficir branio Kosovo i Metohiju za vreme NATO bombardovanja 1999. godine, za šta je i odlikovan, vaš vođa Aleksandar Vučić je, kao zloglasni ministar informisanja, dok su padale bombe nad Jugoslavijom iskoristio za dobijanje stana na Novom Beogradu površine 117,48 kvadrata.

Patriotski, nema šta.

Što se naših prostorija tiče, ne berite brige, popravićemo sve što je polomljeno i oštećeno, vredni smo i sposobni.

Takođe ćemo popraviti i počistiti sav nered koji ste vi iz GrO SNS u Vranju tokom deset tragičnih godina vladavine napravili.

Još nešto da vam dobronamerno poručimo - štedite hartiju da imate na čemu da pišete nova saopštenja podrške posle današnjih tragičnih pregovora vašeg vođe Aleksandra Vučića u Briselu, trebaće vam", poručili su iz Pokreta Srce vranjskim naprednjacima.

Podrška iz Leskovca

Povereništvo Pokreta Srce za Leskovac najoštrije je osudilo "vandalski napad na prostorije Gradskog odbora Srce u Vranju.

"Još jedanput se pokazalo da vladajućoj stranci smetaju svi oni koji imaju slobodu da iskažu svoje stavove i osude sve ono što ne valja u društvu, a što je posledica trenutne nakaradne i kriminalizovane vlasti. Pokazalo se da car ne voli da ljudi čuju da je go, ali ni to da Pokret Srce i njegov predsednik Zdravko Ponoš to mogu slobodno da kažu. Poštovani građani, verujte onome što vidite, a ne onome što vam se prikazuje svakoga dana u režimskim medijima. Njegoš je davno rekao kome zakon leži u topuzu, tragovi mu smrde nečoveštvom. A narod da ničija nije gorela do zore", navode iz Povereništva Pokreta Srce u Leskovcu.

Komentari

Dzabe vam sve to. Vranjanci su vas provalili, znaju i ko vas finansira. Isti ste kao i ovi što su na vlasti, ništa se od njih ne razlikujete! A, ko ne veruje a ima i malo mozga neka se učlani u vaš pokret, pa će sam da vidi da li je ovako kao sto sam napisao.

Najnovije vesti