Sa prostorija Pokreta Srce skinuta zastava: Naprednjaci nas neće uplašiti

Predstavnici Pokreta Srbija Centar – SRCE saopštili su na zvaničnoj Facebook stranici da su njihove stranačke prostorije koje se nalaze u ulici Narodnog heroja u Vranju "napadnute".

"Poštovani sugrađani, ovim putem vas obaveštavamo da je u toku noći na prostorijama Gradskog odbora našeg pokreta odvaljen metalni stalak sa jarbolima i zastavama i tom prilikom je jedna zastava sa jarbolom ukradena.

Simptomatično je to što je našu subotnju akciju ispred OTP banke na gradskom šetalistu u Vranju morala da obezbeđuje policija, čije su povećano prisustvo primetili prolaznici.

Pokret SRCE je 21. februara dobio dozvolu za postavljanje promotivnog štanda, da bismo od strane policije u petak 24. februara oko 11 časova bili obavešteni da je dan kasnije SNS-u, u isto vreme i na istom mestu odobren skup, te da bi zbog bezbednosti bilo dobro da nas štand pomerimo.

Naravno da to nismo učinili i da se nismo uplašili.

Za početak postavljamo pitanje nadležnima iz Policijske uprave u Vranju - kako je moguće da su dan kasnije odobrili na istom mestu i u isto vreme skup GrO SNS-a?

Ako je neko želeo da nam ovim putem u ova dva dana pošalje poruku, da zna da smo je primili i da nas nije uplašila, naprotiv, još više nas je uverila da smo na pravom putu.

Istražnim organima ostavljamo da urade svoj deo posla i da u najkraćem mogućem roku ponađu eventualne počinioce, i još bitnije, nalogodavce ovog huliganstva", piše u saopštenju Pokreta Srce Vranje.

Najnovije vesti