Antić kažnjen sa 100.000 dinara i jednom utakmicom suspenzije

Trener vranjskog superligaša Dinama Dragan Antić kažnjen je sa 100.000 dinara, zbog komentara posle meča sa Napretkom, ali i jednom utakmicom zabrane vođenja tima zbog isključenja na meču protiv Čukaričkog, saopštila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Komisija je bila i te kako zauzeta prethodnih dana, pogotovo zbog situacija sa 158. večitog derbija, a epilog svega su žestoke kazne za Crvenu zvezdu, Partizan, ali i trenere kruševačkog Napretka i Dinama iz Vranja.

Tako će funkcioner Crvene zbezde Mitar Mrkela morati da plati 120.000 dinara zbog izjava nakon večitog derbija, dok će golman Partizana Vladimir Stojković u kasu FSS uplatiti 50.000 dinara.

Direktor Partizana Miloš Vazura platiće 70.000 dinara, sportski direktor crno-Belih Ivica Iliev kažnjen je sa 80.000 dinara, dok je trener Zoran Mirković prošao sa opomenom jer nije nikoga vređao, "samo je dao komentar".

Crvena zvezda će zbog navijača i upotrebe pirotehnike od strane istih na pet mečeva, uključujući i derbi, platiti 550.000 dinara, dok je Partizan lakši za 350.000 dinara zbog upotrebe pirotehnike na tri utakmice.

Utakmicu pauze imaće i trener Napretka Milorad Kosanović zbog uvreda na račun sudija posle meča sa Crvenom zvezdom.

Najnovije vesti