Pogledajte TV debatu Kontekst: Drmonjić (SSP), Dekić (SPS) i Nikolić (SNS) o izborima VIDEO

Tema najnovije TV debate Kontekst koja je pred vama su predstojeći izbori, s akcentom na lokalne izbore u Vranju, a u svetlu izjašnjavanja građana zakazanog za 17. decembar i analiza predizborne kampanje, programi političkih partija, ocena rada aktuelne vlasti i ocena ekonomske situacije i standarda građana, potom i funkcionisanje vladajuće koalicije na lokalu u poslednjem mandatu lokalne vlasti i mnoge druge lokalne predizborne teme od interesa za građane Vranja.

U TV debati Kontekst govore Rosa Drmonjić, prva na odborničkoj listi opozicione koalicije Za naš grad i predsednica GrO Stranke slobode i pravde (SSP), Srđan Dekić, potpredsednik lokalnog odbora SPS-a i član Privremenog organa grada Vranja, i član istog organa Goran Nikolić, inače potpredsednik GrO SNS Vranje i poslanički kandidat na listi Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane na predstojećim parlamentarnim izborima.

Voditeljka TV debate je novinarka Milica Dejanović.

Ovo je sedma u nizu TV debata u okviru serijala Kontekst, u produkciji medijskih kuća Vranje News i Televizije Info puls.

Komentari

Ovo je cirkus drzava Goran Nikolic prica o nekim milionima Djilasa a on kao obican direktor u filijali gradi kucu, pa sad ti vidi sludjeni narode.

Najnovije vesti