Petlići Dinama drugi na turniru u Nemačkoj

Petlići Dinama osvojili su drugo mesto na turniru u nemačkom Ausgburgu u konkurenciji pet ekipa, od koji su četiri bile iz Nemačke.

Po sistemu svako sa svakim, mladi vranjski fudbaleri odigrali su četiri utakmice, od kojih dve nerešene, i to obe rezultatom 0:0, a dve su dobili sa 3:0, odnosno 1:0.

- Bez primljenog gola, ali uz slabiju gol razliku, osvojili smo drugo mesto, što je za svaku pohvalu – poručili su iz Nemačke petlići Dinama.

Oni su imali to zadovoljstvo da obiđu stadion Bajerna iz Minhena.

- U Augsburgu se igralo na odličnim terenima i u perfektnim uslovima.

To je za decu veliko iskustvo i uspomena, koja će im biti urezana za ceo život – rekao je za Vranje News jedan od roditelja, koji su, uz veliku pomoć trenera Dragana Antanasijevića, finansirali put i boravak u Nemačkoj.

Jedina žal koja ostaje posle ovog gostovanja je „da li će ikada dečaci u svom gradu imati makar približne uslove za bavljenje sportom kao njihovi vršnjaci iz Nemačke“, upitno će jedan od roditelja.

- Sve pohvale idu na račun trenera Antanasijevica koji je ovu misiju zacrtao sebi i ispunio je.

Trener, njegovi roditelji i rodbina koji žive u Augsburgu, dečake su prihvatili kao svoju decu i oni su se osećali kao kod svoje kuće – kažu iz kluba.

Na turniru u Augusburgu, za petliće Dinama nastupili su:

Petar Mladenović, Nikola Arsić, Stefan Trajković, Vladimir Ristić, Andreja Mladenović, Kristijan Mišić, Bogdan Stanković, Strahinja Đorđević, Martin Cvetković, Nikola Stošić, Andrija Tasić, Mladen Stojanović, Ognjen Jakovčevski, Andrija Trajković.

Najnovije vesti