Performans Obradovića: Trg laži Aleksandra Vučića umesto Trga Republike FOTO/VIDEO

Boško Obradović, lider Srpskog pokreta Dveri i član Predsedništva Saveza za Srbiju (SzS) izveo je u petak kratak performans ispred zgrade obnovljenog Pozorišta Bora Stanković u Vranju, otvarajući, kako je kazao "Trg laži Aleksandra Vučića" ispred makete fasade na Trgu Republike.

- Ova fasada na Pozorištu u Vranju zapravo nije fasada, to je lažna fasada, odštampana cirada iza koje je stara i urušena fasada.

Ovako izgleda čitava Srbija, sve je laž, što bi rekao naš narod "spolja gladac, unutra jadac".

Zato smo u Vranju da damo novo ime ovdašnjem Trgu Republike koji će se od danas zvati "Trg laži Aleksandra Vučića" - poručio je Obradović.

Lider Dveri je nakon prelepljivanja natpisa "Trg Republike" novim, crvenim autolakom ispisao krupnim slovima reč "Bojkot" preko središnjeg dela fasade u Ulici Partizanskoj, dijagonalno od zgrade Načelstva, aludirajući na bojkot izbora najavljenih za mart 2020. godine koje će Savez za Srbiju bojkotovati.

- Za ovo što radim dobio sam dozvolu kao što je Aleksandar Vučić dobio upotrebnu dozvolu za zgradu pozorišta - kazao je Obradović pre nego što je sa saradnicima završio svoj boravak u Vranju.

Komentari

Strasno dosao iz Beograd ovde u Vranje da unistava grad sigurno je lepsa bila "cerada" cista nego sad ovako ušmrljana... i za ovog treba da de glada e moja Srbijo! Ni Vucic nije cvece ali u poredjenju sa ovog necoveka je Ljudska gromada...
Sramota za njega i ovu sacicu od 15 coveka umesto cutek da mu udarev sto smrlja po nas grad.. oni mu aplaudirav... a on je sad dosja u Vranje da unisti kakvo takvo bolje je nego sto je bilo

Bravo doktore!!!Moramo da ustanemo protiv diktatora,koji samo lupeta gluposti i laze napaceni narod.Ali nema ko,posto se narodu odvlaci paznja sa farmom,parovima i zadrugom a tonemo sve vise iz sata u sat..Ali AV ima resenje tako sto dinosaurusima da 5000,a podigme cene svega za minimum 10 posto,ali dobije 2 miliona sigurnih glasova.

Najnovije vesti