Performans Obradovića: Trg laži Aleksandra Vučića umesto Trga Republike FOTO/VIDEO

Boško Obradović, lider Srpskog pokreta Dveri i član Predsedništva Saveza za Srbiju (SzS) izveo je u petak kratak performans ispred zgrade obnovljenog Pozorišta Bora Stanković u Vranju, otvarajući, kako je kazao "Trg laži Aleksandra Vučića" ispred makete fasade na Trgu Republike.

- Ova fasada na Pozorištu u Vranju zapravo nije fasada, to je lažna fasada, odštampana cirada iza koje je stara i urušena fasada.

Ovako izgleda čitava Srbija, sve je laž, što bi rekao naš narod "spolja gladac, unutra jadac".

Zato smo u Vranju da damo novo ime ovdašnjem Trgu Republike koji će se od danas zvati "Trg laži Aleksandra Vučića" - poručio je Obradović.

Lider Dveri je nakon prelepljivanja natpisa "Trg Republike" novim, crvenim autolakom ispisao krupnim slovima reč "Bojkot" preko središnjeg dela fasade u Ulici Partizanskoj, dijagonalno od zgrade Načelstva, aludirajući na bojkot izbora najavljenih za mart 2020. godine koje će Savez za Srbiju bojkotovati.

- Za ovo što radim dobio sam dozvolu kao što je Aleksandar Vučić dobio upotrebnu dozvolu za zgradu pozorišta - kazao je Obradović pre nego što je sa saradnicima završio svoj boravak u Vranju.

Najnovije vesti