Pehari i medalje za okružno pravosuđe na Radničkim sportskim susretima

Na trinaestim Radničko-sportskim susretima u Kladovu službenici sudova iz Pčinjskog okruga osvojili su pregršt medalja, od kojih su najznačajnije one za prvo mesto u odbojci i pikadu u ekipnoj konkurenciji.

U Kladovu su okružno pravouđe predstavljali predstavnici Višeg i Osnovnog suda u Vranju, Osnovnog suda u Bujanovcu i Prekršajnog suda u Vranju.

Takmičenje je bilo ekipno i pojedinačno u različitim sportskim disciplinama: mali fudbal, košarka, odbojka, stoni tenis, streljaštvo, tenis, atletika, plivanje, kuglanje, pikado, daktilografija, šah, ribolov, pripremanje riblje čorbe, bič volej i nadvlačenje konopca.

- Kao i ranijih godina ekipe i pojedinci iz našeg okruga takmičili su se u svim disciplinama i ostvarili odlične rezultate - navodi se u saopštenju koje je medijima dostavljeno iz Višeg suda u Vranju.

Najbolji rezultati ekipno su prva mesto u odbojci i pikadu, oba u muškoj konkurenciji.

Osvojena su druga mesta u daktilografiji i tenisu za muškarce, te treća u malom fudbalu (muškarci), streljaštvu (žene) i spremanju riblje čorbe.

Najbolji rezultati pojedinačno su druga mesta u streljaštvu za muškarce, daktilografiji i pikadu.

Posebno priznanje i pehar za "fer plej" pripali su pravosuđu Pčinjskog okruga.

Najnovije vesti

Foto ilustracija Vranje News Danas je Đurđevdan »

Srpska pravoslavna crkva (SPC) i vernici u Vranju i Srbiji u ponedeljak slave Svetog Georgija, jednog od devet velikomuč...

Foto Vranje News Danas je Vaskrs - Hristos Vaskrse! »

Pravoslavni hrišćani u Vranju i Srbiji obeležavaju Vaskrsenje Isusa Hrista, praznik koji simbolizuje pobedu života nad s...