Devet medalja za vranjsko pravosuđe na Sportskim igrama u Budvi (FOTO, VIDEO)

Na sedamnaestim Sportskim igrama zaposlenih u pravosuđu u Budvi, predstavnici Višeg, Osnovnog i Prekršajnog suda u Vranju, te Osnovnog suda u Bujanovcu, nastupajući pod imenom Vranjsko pravosuđe, osvojili su tri medalje u pojedinačnoj i šest u ekipnoj konkurenciji.

Marjan Dodić iz Osnovnog suda u Bujanovcu osvojio je prvo mesto u streljaštvu, Suzana Stojadinović iz Višeg suda u Vranju bila je treća u streljaštvu, a Dragana Janković iz istog suda bila je druga u daktilografiji.

U ekipnom takmičenju medalje su osvojene u spremanju riblje čorbe (žene, prvo mesto), košarci (drugo mesto), u odbojci (muškarci, treće), pikadu (žene, drugo mesto), šahu (muškarci, drugo) i daktilografiji (treće mesto).

- Naši zaposleni su pokazali svestranost i sa ponosom se vratili u sudove koje predstavljaju.

Zato im u ime predsednika svih sudova sa ovog područja čestitam na uspehu i uspešnom predstavljaju pravosuđa Vranja i Bujanovca - rekla je predsednica Višeg suda u Vranju Dragana Ilić Marković.

Predsednik Okružnog odbora sindikata zaposlenih u pravosuđu Ivica Stanković rekao je da je izuzetno zadovoljan rezultatima u Budvi.

- Bilo je oko 1.000 učesnika, nas je iz okruga bilo 67.

Tako da je značaj ovih medalja koje smo doneli izuzetno veliki, ako se uzme u obzir koliko su predstavnika imali neki drugi gradovi.

Izuzetno smo uspešno predstavljali grad i okrug, čak smo pokazali napredak u određenim disciplinama u odnosu na prošlu godinu - rekao je Stanković.

Predsednik sindikata Višeg suda u Vranju Nenad Đelić kazao je da su se sve četiri ekipe sudova sa juga plasirale među deset najboljih u streljaštvu.

- Presudni su bili želja i volja da pokažemo da nismo autsajderi u sportu.

Recimo, u odbojci smo pobedili ekipu Beograda - kazao je Đelić, uz napomenu da su kao južnjaci članovi ekipe iz Vranja na ovim igrama bili zapaženi i po pesmi i muzici.

Najnovije vesti