Pandice se revanširale Slogi u Batočini za poraz u prvom delu prvenstva

Odbojkašice OK Panda u Vranju ostvarile su treću pobedu u nizu u prvenstvu Druge lige Istok protiv Sloge 2016 u Batočini rezultatom 1:3 u setovima, u meću 12. prvenstvenog kola.

Na taj način Vranjanke su se revanširale Batočinkama, koje su u prvom delu prvenstva trijumfovale u Vranju identičnim rezultatom.

Ovom pobedom pandice su se učvrstile u vrhu tabele.

Trenutno su druge sa 26 bodova, iza niškog Studenta koji ima 36.

Na trećem mestu je Stampedo iz Niša sa bodom manje od Vranjanki.

U sledećem kolu OK Panda dočekaće drugi tim Leskovca 98, koji na osmom mestu ima samo 7 bodova.

Utakmica će se odigrati u nedelju od 17 časova u Sportskoj hali u Vranju.

Poraz žokica u Vranju

ŽOK Vranje, drugi vranjski tim u ovoj ligi, poražen je u ovom kolu kao domaćin od četvrtoplasirane Kuršumlije sa 1:3 u setovima. To im je treći poraz u nizu u nastavku šampionata posle zimske pauze. Ne znaju za pobedu od početka decembra kada su savladale ekipu Leskovca 98. Vranjanke su posle dvanaest kola pretposlednje, devete na tabeli Druge lige Istok sa 5 osvojenih bodova. U narednom kolu gostovaće trećeplasiranom Stampedu u Nišu.

Komentari

U timu Zok Vranje sve su deca 2007 god. Treba im dati podršku.

Panda igra Regionalnu ligu, četiri grupe. Trenutno je druga na tabeli sa 9 boda manje od prvoplasiranog. U viši rang upada samo prvak. Znači biti drugi, treći ili peti je isti efekat. Godinama ovaj klub je sklon samoreklamiranju, iako to po rezultatima ne zaslužuje, što se vidi da samo daju izveštaje kada pobede, a ne i kada su poraženi. U sportu nema prevare bitan je rezultat i plasman na terenu, a ne u glavama političara i samozvanih, nabedjenih sportskih radnika.

Panda je privatni I komercijalni klub bez ambicije da idu u veci rang.

Celokupna odbojka i muska i zenska se krece u pogresnom smeru

Najnovije vesti