Pandice ostale bez drugog mesta, poraz žokica u Vranju

Dva kluba iz Vranja, koji se takmiče u Drugoj ligi Istok za odbojkašice, bili su neuspešni u 6. prvenstvenom kolu.

OK Panda poražena je sa maksimalnih 3:0 u Kuršumliji od istoimenog domaćina, čime je u duelu sa direktnim konkurentom za visok plasman izgubila drugo mesto na tabeli koja su Vranjanke držale uoči ovog kola.

Ravnopravno se igralo jedino u prvom setu (domaće odbojkašice ga dobile na razliku sa 26:24), dok su naredna dva rutinski slavile sa 25:17 i 25:16.

Pandice su sada treće na tabeli sa 12 bodova, pretekla ih je Kuršumlija koja ima 14, dok prvoplasirani Studenti iz Niša ima 18 bodova.

ŽOK Vranje, drugi vranjski tim u ovoj ligi, poražen je proteklog vikenda u Sportskoj hali u Vranju od gostujuće Sloge 1016 iz Batočine sa 1:3 u setovima.

Vrlo mlad vranjski tim izgubio je početni set sa 19:25, ali su se Vranjanke prenule i uspele da dobiju naredni sa 25:17, ali više od toga nisu mogle.

Borile su se u trećem (gošće ga ipak dobile sa 21:25), dok je u četvrtom sve bilo lako za Batočinke (12:25).

OK Vranje trenutno zauzima osmo mesto na tabeli sa 3 boda.

U narednom kolu neće imati prevelike šanse na gostovanju prvoplasiranom Studentu u Nišu (šest pobeda iz šesti utakmica, set količnik 18:1), dok će pandice probati da u Vranju uknjiže nove bodove u duelu sa devetoplasiranim Majdanpekom FBC.

Najnovije vesti