Pandice bolje od Timoka, poraz ŽOK Vranje od Topličanina

Odbojkašice OK Panda Vranje pobedile su sa 3:0 petoplasiranog Timoka, u 14. kolu regionalne Druge lige Istok, dok su odbojkašice ŽOK Vranje, koje nastupaju u istoj ligi, poražene na svom parketu od ŽOK Topličanin iz Prokuplja sa 1:3.

Pandice, koje su ostvarile desetu pobedu u prvenstvu, uz 4 poraza, trenutno su treće na tabeli sa 30 bodova, jedanaest manje od prvoplasirane Desetke iz Niša.

Trener OK Panda Dejan Đorđević rekao je posle utakmice da je zadovoljan formom svojih odbojkašica.

U narednom 15. kolu pandice će gostovati šestoplasiranoj Kuršumliji, dok će sedmoplasirani ŽOK Vanje (4 pobede i 10 poraza u prvenstvu) igrati u Kruševcu sa pretposlednjim Napretkom 037, sa kojim ima isti broj bodova.

Komentari

Ali nikad ne možete da budete prvi, koliko godina postojite, ambicija kluba je da jednom pređu u veći rang, a ambicije su onda sve više. A članarine skupe i stave se u džepove

Pošto su režimski klub dobili najbolje uslove za rad, pored Sp. hale, medicinske škole, za rad dobili su još četiri osnovne škole gde je glavni cilj što više članarine i dobar budžet grada pa ga uporedite sa ostalim klubovima koji su istom rangu takmičenja

Najnovije vesti