Pčinja nastavila sa dobrim partijama u Srpskoj ligi Istok

Fudbalski klub Pčinja iz Trgovišta nastavio je sa dobrim igrama u Srpskoj ligi Istok (takmičenju iz kojeg je, u pauzi između dve polusezone, istupio FK Dinamo Vranje) i u 18. kolu sa 0:1 (0:0) savladao ekipu Meševa, u istoimenom mestu kod Kruševca.

Pčinja je tri boda iz ovog meča uknjižila u ekstra vremenu - precizan je u 93. minutu bio povratnik u klub Nikola Z. Arsić.

Arsić je utakmicu počeo sa klupe, ali je ušao u igru u drugom poluvremenu i sjajnim šutem u 93. munutu sa dvadesetak metara savladao golmana Meševa.

"Naši fudbaleri ostvarili su vrlo bitnu pobedu na gostovanju i udaljili se od opasne zone.

Igra možda i nije bila na nivou; domaćin je stvarao šanse, ali je u nekoliko navrata naš golman Mihajlović odlično reagovao i sačuvao mrežu", navode iz FK Pčinja.

Tim iz Trgovište pruža veoma dobre partije od starta prolećne sezone.

Najpre su na gostovanju otkinuli bod Radničkom u Svliajncu, ekipi iz vrha tabele, potom sa liderom Trajalom u Trgovištu odigrali 1:1 i sada savladali Meševo u gostima.

To ih je dovelo do 9 pozicije na tabeli sa 21 bodom.

Pčinjani imaju veoma težak raspored na startu prolećnog dela sezone, jer će u narednom kolu, opet u gostima, odigrati utakmicu protiv veoma teškog protivnika - Budućnosti u Popovcu, ekipe koja je aktuelni lider na tabeli Srpske lige Istok.

Najnovije vesti