Ovo su dobitnici nagrade Sveti Sava

Nagradu "Sveti Sava" za najbolju ustanovu u oblasti vaspitno-obrazovnog rada za 2018. godinu dobila je Muzička škola Stevan Mokranjac u Vranju, saopštio je Organizacioni odbor manifestacije Svetosavska nedelja.

Za najboljeg vaspitača proglašena je Slavica Stanojković iz vrtića "Neven", a za najboljeg učitelja Violeta Mladenović iz OŠ Svetozar Marković.

Nagrada za najboljeg veroučitelja - katihetu pripala je Radmili Petrović Cvetković iz OŠ Kralj Petar I oslobodilac iz Korbevca, za najboljeg profesora predmetne nastave Stefani Stevanović, profesorki matematike u Medicinskoj školi dr Izabel Emsli Haton.

Među dobitnicima su i učenica OŠ Jovan Jovanović Zmaj Danica Milosavljević, zatim učenica Ekonomsko-trgovinske škole Branislava Stanković, a za najbolju studentkinju proglašena je Bojana Stanković sa Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu.

Organizacioni odbor tradicionalne manifestacije Svetosavska nedelja 2019. doneo je odluku o laureatima na osnovu Pravilnika o dodeljivanju nagrade "Sveti Sava".

Nagrade će biti uručene na svečanosti koja će biti upriličena 27. januara, na Dan Svetog Save.

Najnovije vesti