Osamsto hiljada za novogodišnje ukrašavanje Vranja

Iz gradskog budžeta Vranja, preko JP Urbanizam i izgradnja grada, koje je ove godine zaduženo za dekorativno novogodišnje ukrašavanje, izdvojeno je 800.000 dinara, saopšteno je iz tog javnog preduzeća.

Na osnovu Programa održavanja i razmeštaja dekorativne rasvete "predviđen je razmeštaj i postavljanje novogodišnjih ukrasa ukrašavanjem novogodišnjim zvezdama iz postojećih zaliha ukrasa i to na potezu Ulice Kralja Stefana Prvovenčanog, od Bulevara AVNOJ-a do raskrsnice sa ulicom Bore Stanković", navode iz Urbanizma.

- Radi se i ukrašavanje gradskog šetališta od Ulice Ive Lole Ribara do Gradske uprave iz postojećih zaliha novogodišnjih ukrasa, sa dodatnim ukrašavanjem jelki i drvoreda iz nove nabavke ukrasa, kao i ukrašavanje gradskog šetališta od Robne kuće do raskrsnice sa ulicom Ive Lole Ribara raspoređivanjem novih, modernijih ukrasa i centralne novogodišnje jelke koja je locirana ispred prostorija Turističke organizacije Vranje.

Taj deo šetališta biće okićen i lančanicama preko jelki koje se nalaze u šetalištu i predstavljaće centralno mesto dešavanja - navode iz Urbanizma.

Sva oprema koja je nabavljena, dodaje se, poseduje ateste bezbednosti, IP67 sistem zaštite proizvoda, ispravljače strujnog napona i nabavljena je od firme „Elektrodekor“ iz Novog Sada koja je generalni distributer Austrijske firme „MK Ilumination“, vodeće u svetu novogodišnje i dekorativne rasvete.

Komentari

Ko je bio glavni za ukrasavanje grada ove godine,stvarno nema veze.Prosle godine je grad bio lepse i veselije ukrasen.Sad je sve tako tuzno

Najnovije vesti