Odgovor Dragana Nikolića Nike na saopštenje SNS: Ujeli ste me za nogavicu, a ne za srce

U odgovoru na saopštenje Gradskog odbora SNS Vranje, objavljeno na portalu Vranje News pod naslovom "SNS: Logično je da Niki ne odgovara Jorgovanka", oglasio se Dragan Nikolić Nika, predsednik Okružnog odbora Srpske stranke Zavetnici u Vranju.

Nikolićeg odgovor prenosimo u celosti.

"Na mom Fejsbuk profilu, dakle kao advokat, napisao sam šta mislim o gospođi Jorgovanki Tabaković, kao guvernerki Narodne banke Srbije, koja je neprimereno svojoj funkciji otvoreno i drsko podržala strane banke u Srbiji koje su orobile naivne građane Srbije tzv. obradom kredita, a isto bih učinio da se radi o muškarcu.

To i sada mislim.

Na ovu moju objavu, a ničim izazvani niti pomenuti, javili su se iz GrO SNS u Vranju preko nekog Saveta za informisanje i zasuli me lavinom izmišljotina, najgurbljih falsifikata, kvalifikativa, insinuacija prepunih neskrivene mržnje.

Razmišljao sam dva dana da li da odgovorim i odlučio da ipak napišem nekoliko redova, sigurno ne zbog njih već zbog građana Vranja.

Pa, da krenemo i da vam čika Nika nešto kaže.

Pošto ste bili lični moram i ja da se prvi put spustim u vaše blato, ali verujte nećete uživati u toj Vašoj prirodnoj sredini.

Dakle, 2014. godine nisam smenjen ni sa jedne fukncije već sam ponovo izabran za narodnog poslanika i člana Glavnog odbora SNS-a.

Godine 2016, na predlog predsednika stranke, bio sam kandidat za narodnog poslanika!

Međutim, otkud bi Vi to mogli znati kada ste dolepršali tek kada je stranka počela da osvaja preko 50 odsto glasova, ali znate da lažete i tu vam skidam kapu, a to je jedino što odlično znate da radite.

Ujeli ste me za nogavicu, a ne za srce kako ste želeli!

Ne može neko za koga nisam ni čuo, koga niko nije ni znao ko je i odakle je dok nije zajašio funkciju da me uvredi, ali Vi ste uvreda za ovaj grad, za Borino i Justinovo Vranje.

Rekoste okoristio sam se, ali ne čime i kako.

Da nisam možda postao načelnik okruga ili direktor Elektrodistribucije i zaposlio ženu posle pet minuta od učlanjenja u SNS, da nisam oteo školsko dvorište, da mi nisu obrisali dugovanje za vodu, da nisam službenim vozilom otišao u Grčku na letovanje, da nisam konkurisao da mi grad plati kotao za grejanje, da nisam...

Gorim od želje da mi kažete šta sam se i koliko okoristio?

Spočitavate mi da sam promenio mnogo stranaka.

Vi?

Zar Vi gospodo marginalci iz DS, G17, DSS i ko zna kojih još stranka na privremenom radu u SNS dok ne preletite u sledeću stranku na vlasti?

U kojoj god stranci ste bili ona više ne postoji ili je na izdisaju, pa ćete i ovu Vi i vama sličan polusvet da uništite.

Pomenuste "kašikaru" u mom dvorištu i imam utisak da Vas je to učinilo veoma srećnim, ali razočaraću Vas.

Kašikara je bačena u moje dvorište 1997, kada je u njemu bilo parkirano vozilo g. Vojislava Šešelja i to je bio akt političkog nasilja u jeku predizborne kampanje.

Uzgred, tada sam prvi put izabran za narodnog poslanika.

Kašikara me je asocirala na veliku većinu Vas koji će posle pada sa vlasti provesti neko vreme u ustanovama u kojima se jede isključivo kašikom.

Ništa ne brinite zbog Vaših kupljenih i falsifikovanih diploma, biće Vam sigurno oduzete, ali Vam "znanje" i "stručnost" niko ne može oduzeti.

Što se tiče Vašeg Saveta za informisanje, baš sam zabrinut jer mi način pisanja, sklop rečenica, rasejanost misli, pogrešna upotreba reči i njihovog značenja odaje lica koja imaju problem čak i sa azbukom.

Stoga Vam toplo preporučujem da pod hitno učlanite i u savet ubacite Bobeta Mancea i Šefka, jer sam siguran da će oni umnogome poboljšati pismenost budućih saopštenja.

Hteo bih na kraju da razjasnimo neke stvari.

Ja sam advokat Dragan Nikolić Nika i uvek ću biti Nika, a Vi ste bili "niko", sada mislite da ste "neko", a vrlo brzo ćete biti "niko i ništa"!

Što pre to bolje za Vranje i Vranjance", napisao je Nikolić u odgovoru na saopštenje SNS-a.

Najnovije vesti