Očekivani poraz rukometaša od šampiona: Vojvodina - Vranje 36:23

Rukometaši Vranja 1957 poraženi su u meču 10. kola Super rukometne lige od aktuelnog šampiona Vojvodine u Novom Sadu sa 36:23 (19:11).

Vojvodina je tako nastavila niz pobeda u ovom prvenstvu.

Novosađani u ovom meču nisu imali ni najmanjih problema da potvrde primat u našem najelitnijem rukometnom takmičenju.

Vodili su od samog početka, međutim Vranjanci su se u provom poluvremenu još i držali, i u 21. minutu čak stigli na samo gol zaostatka (9:8).

Međutim, šampion je od tog momenta zaigrao angažovanije i do poluvremena otišao na 8 razlike, dok je u drugom delu igre ta prednost samo uvećana.

U ekipi Vojvodine najefikasniji je bio Baris Puhkouski sa 9 golova.

U vranjskom timu više od ostalih istakli su se Stefan Pavlović sa 7, Aleksa Maksić i Đorđe Čolović a po 4, dok je 3 gola pridodao Dušan Medić.

Vojvodina posle deset kola ima maksimalnih 20 bodova na čelu superligaškog karavana.

Vranjanci se sa Obilićem nalaze na deobi devetog i desetog mesta sa 5 osvojenih bodova.

Nove bodove Vranjanci priželjkuju iz utakmice narednog kola, koju će sledećeg sedmice odigrati sa beogradskom Crvenom zvezdom u Sportskoj hali u Vranju.

Zvezda je sedma na tabeli sa 6 bodova (ali i utakmicom manje, koju će odigrati u nedelju protiv osmoplasiranog Jugovića).

Komentari

Zaustavite bruku, dosta davanja para iz budžeta da bi se zadovoljili ne sitni nego krupni interesi pojedinaca u klubu i dovođenja nekvalitetnih igrača,doveli ste 15 tak igrača sa strane. Šta je ovo RK Legija stranaca, menjate ih ko prljave čarape a rezultati nikakvi. Gubimo ko da igramo košarku.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...