Novi poraz Dinama, treća pobeda Pčinje u nizu

U dve utakmice Srpske lige Istok, odigrane u subotu, nastupila su dva kluba sa krajnjeg juga Srbije - FK Dinamo Vranje je opet poražen i to na gostovanju kod Jedinstva u Paraćinu sa 1:0, dok je Pčinja, posle slabog starta u prvenstvu, nanizala nekoliko dobrih rezultata, a u ovom kolu vratila se sa tri boda iz Leskovca gde je trijumfovala nad poslednje plasiranom Slogom sa 1:3.

U Paraćinu je domaćin slavio protiv Vranjanaca golom koji je postignut u prvom delu igre kada je precizan bio Marko Radovanović.

Dinamo je posle ovog poraza i dalje prikovan za dno tabele sa sedam osvojenih bodova (još sedam mu je oduzeto zbog kazni), a iza je samo leskovačka Sloga sa 2 boda.

Upravo je Leskovčane u ovom kolu na gostovanju pobedila Pčinja - bilo je 1:3, što je treća pobeda u nizu za tim iz Trgovišta.

Za Pčinju su strelci bili Aleksandar Cvetković u 2, Zlatko Anđelović u 31. i Nikola Mitić u 55. minutu utakmice.

Posle niza dobrih rezultata tim iz Trgovišta se polako izvlači ka sredini tabele i na jedanaestoj poziciji trenutno ima 13 bodova.

U narednom kolu Dinamo će u Vranju dočekati niški OFK Brzi Brod, dok će Pčinja biti domaćin sedmoplasiranom Radničkom iz Pirota.

Najnovije vesti