Nova Srbija: Da u novoj 2019. Vranje krene ka budućnosti

Ekonomska i politička situacija u Vranju i na jugu Srbije je alarmantna.

Očekuje nas i demografska pustoš, jer zemlje Evropske unije polako otvaraju svoje granice za radnu snagu i iz zemalja koje nisu u toj političko-ekonomskoj grupaciji, pa će u Vranju ostati da žive deca i penzioneri.

To nije budućnost ovog grada i juga Srbije - navodi se u novogodišnjem saopštenju Gradskog odbora Nove Srbije u Vranju koje je prosleđeno medijima.

- Deblokiraćemo Vranje u narednoj godini i osloboditi grad i Pčinjski okrug od negativnih posledica koje trpi delovanjem dvojice državnih sekretara.

Nastojaćemo da u potpunosti razbijemo medijsku blokadu i insistirati na obnovi nedeljnika "Vranjske", novina koje su voljom vlasti grubo ukinute.

Cilj nam je da Vranje krene ka boljoj budućnosti - poručuje vrh lokalnog odbora Nove Srbije.

Novosrbijanci u novogodišnjem saopštenju izražavaju zadovoljstvo prilivom članstva koji je "dostigao trocifren broj".

- To je odjek uspešnog delovanja stranke u relativno kratkom vremenskom periodu.

Posebno smo zadovoljni što se u Novu Srbiju učlanjuju časni i pošteni ljudi, bivši članovi SNS-a i SPS-a, pa pozivamo sve nezadovoljne ljude iz ovih stranaka da se učlane u naš odbor - navodi se u saopštenju.

Vranjski odbor Nove Srbije na kraju saopštenja svim građanima Vranja i Pčinjskog okruga čestita nastupajuće praznike tradicionalnim srpskim pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi"!

Komentari

Napred momci. Od kako ste s pojavili na politickoj sceni Vranja pojavio se zracak svetlosti za Vranjance. Cini se da su se i clanovi SNSa oslobodili straha sto je pokazao i njihov masovni nedolazak na nezakonito otvaranje Hirurskog bloka bez upotrebne dozvole. Verujem u vas da ce te imati snage i hrabrosti da izdrzite do pobede.

Najnovije vesti