Nova Srbija: Da pogubna politika vlasti postane prošlost VIDEO

Lider Okružnog odbora Nove Srbije u Vranju i član Predsedništva Ivica Petrušević izjavio je u petak, podsećajući da su članovi vranjskog odbora ove stranke dobili nekoliko funkcija u najvišim organima partije na nedavnoj izvornoj skupštini u Čačku, da novi članovi i dalje pristižu u redove novosrbijanaca.

On je pomenuo primer Mire Malinić, dugogodišnje službenice iz struktura gradske uprave i javnog sektora, koja je postala član Nove Srbije došavši, prema rečima Petruševića, "iz Demokratske stranke sa još nekolicinom članova DS-a".

- Koristim priliku da pozovem sve poštene ljude, kojima su demokratija, pravda i pravičnost na srcu, da se pridruže Novoj Srbiji kako bismo što pre sklonili aktuelnu lokalnu vlast koja je ovaj grad dovela na ivicu provalije - rekao je Petrušević na konferenciji za medije.

Malinićeva je izrazila nadu, osvrćući se na program Nove Srbije, da je to "partija koja će konačno voditi Srbiju i narod onako kako treba".

- Sve ovo do sada je čista farsa, atmosfera u kojoj prosperiraju samo pojedinci, dok je većina dogurala do prosjačkog štapa - navela je Malinićeva, rekavši da je razočarana DS-om, ali vladajućim SNS-om.

Obraćajući se novinarima, predsednik Izvršnog odbora (IO) Nove Srbije Mirko Jović kazao je da partija ima velika očekivanja od Gradskog odbora u Vranju i organa stanke na nivou Pčinjskog okruga.

- Za kratko vreme su ovde uspeli da postanu matica koja okuplja sve ljude koji se nisu predali, koji veruju da je moguće da pristojan, porodičan, zabrinut svet dobije priliku da se organizuje, zauzme neka mesta u svojim gradovima i spreči masovan odlazak ljudi iz gradova, sela i ove države - rekao je Jović.

Komentari

Kolko znamo Miro, ti bese u sns posle ds. Nema sto da se razocaravas na ds, malka li si dobila? Razocaravaj se u sns a i ovde ce ovajdis.

Najnovije vesti