Petrušević ušao u Predsedništvo Nove Srbije

Ivica Petrušević, lider Okružnog odbora Nove Srbije u Vranju, izabran je za člana Predsedništva Nove Srbije na izbornoj skupštini stranke u Čačku.

- Vrata nove Srbije u Vranju i Pčinjskom okrugu otvorena su za sve koji teže demontiranju aktuelnog režima Aleksandra Vučića i njegovih prirepaka na jugu Srbije.

To je cilj svih ciljeva i zato su vrata Nove Srbije otvorena za sve one koji imaju istu političku viziju, ma kojoj stranci da su ranije pripadali.

Ovaj sistem laži i diktature moramo da menjamo, a posle veličanstvene skupštine stranke u Čačku Nova Srbija i na jugu države kreće agilnije u ostvarenje tog zadatka - rekao je Petrušević u izjavi za Vranje News.

Novo Predsedništvo stranke ima osam članova, a osim Petruševića tu su Peđa Milosavljević, Zorica Knežević, Jovo Popović, Milan Draškić, prof. Jeroslav Živanić, prof. Jovan Marić, Vladimir Puhača, Nadežda Stanimirović, Dragan Ilić, Srđan Adžemović.

U Izvršni odbor stranke ušla su dva člana Nove Srbije iz Vranja - Miroslav Krstić, predsednik Gradskog odbora i Lidija Tasić, potpredsednica Nove Srrbije u Vranju.

Članovi Glavnog odbora postali su Boban Mladenović, sekretar GrO Nove Srbije u Vranju i Goran Milošević, predsednik OO Nove Srbije u Trgovištu.

NOVI ORGANI STRANKE

Na skupštini Nove Srbije za predsednika stranke jednoglasno je izabran Velimir Ilić. Izabrano je osam potpredsednika, a to su Zoran Stojković, Ljiljana Rančić, Miroslav Jovanović, prof. Miroslav Spasojević, Radovan Vlajković, Slobodan Dimitrijević, Ružica Jovanović i Nedeljko Manojlović. Na Skupštini je za predsednika Izvršnog odbora izabran Mirko Jović, kao i članovi Izvršnog odbora. Za generalnog sekretara izabran je advokat iz Beograda Peđa Milosavljević. Konstituisan je novi Glavni odbor Nove Srbije, kao i Odbor za poštovanje Statuta i Nadzorni odbor.

Najnovije vesti