Nikolić odgovorio: Naprednjaci, nemate vi tapiju na rešavanje pitanja Kosmeta

Saopštenje vranjskog SNS-a na moju prethodnu javnu objavu je prepuno besmislenih, do zla Boga dugih rečenica, ispraznih floskula i elementarne nepismenosti, ali zato puno mržnje, uvreda i neistina, konstatovao je u ponedeljak Dragan Nikolić Nika, narodni poslanik Zavetnika iz Vranja, reagujući na ranije saopštenje vranjskih naprednjaka.

"Ako je i od ovakvog Saveta za informisanje SNS-a, mnogo je.

Zato da dičnom Savetu odgovorim i dam nekoliko saveta.

Gospodo naprednjaci, nemate vi tapiju na Srbiju, nemate sertifikat i diplomu za rešavanje pitanja Kosova i Metohije, jer se one ne kupuju kao one druge vaše.

Podlo je i nisko uključivati ranjavanje maloletnog Stefana Stojanovića iz Štrpca u polemiku sa Zavetnicima, uz konstataciju da ga nismo posetili.

Ne za vašu, već za informaciju građana koje ste bestidno slagali, u ime Srpske stranke Zavetnici Stefana je posetio Radovan Cvetković, predsednik Opštinskog odbora Srpske stranke Zavetnici u Lebanu", navodi Nikolić.

Osvrćući se na konstataciju iz saopštenja vranjskog SNS-a da su Zavetnici na poslednjim izborima osvojili manje od 5 odsto glasova, Nikolić navodi da je taj podatak tačan.

"Ali, svi su ti glasovi dati iz slobodne volje, uverenja i poštovanja prema Srpskoj stranci Zavetnici.

Za vas su glasale dve vrste glasača.

Prvi da bi sačuvali svoje udobne fotelje i masne prinadležonosti, a drugi - uplašeni, ucenjeni i pritisnuti mukom - da ne bi izgubili posao ili da bi dobili posao.

I dobili ste narodnog poslanika u Skupštini Srbije, koji se tamo bori za naš Okrug upornim, nesalomivim, bespogovornim i briljantnim ćutanjem.

Zavetovao se na ćutanje ili se priprema da se tako brani, kasnije?

Na kraju gospodo naprednjaci sebe nazivate vukovima, a nas strvinarima od kojih branite Srbiju i Srbe na Kosovu i Metohiji.

Na stranu to što stalno osećate potrebu da omalovažavate svoje političke protivnike preko svih medija u vašim rukama, nego je strašno to što ste poverovali da ste vukovi.

Niste vi gospodo nikakvi vukovi, već baš ličite, svi zajedno, na jednu pticu koja nema perje na vratu, ima dug kljun i ogloda do kosti čega god se dočepa.

Mnogo me podseća na vas, jer gde god da ste, na bilo kojoj funkciji, oglodate sve oko sebe tako sistematično da ostanu samo kosti, u stvari prazna kasa.

Na kraju, o svakom od nas će suditi građani, a oni su zabrinuti, uplašeni, ali u jedno sigurni.

Traže da se kaže NE ultimatumu koji je postavljen pred Srbiju da prizna lažnu državu Kosovo", napisao je Nikolić u odgovoru naprednjacima.

Najnovije vesti