Vranjski naprednjaci poručuju Zavetnicima: Ne brinite za Vučića i njegove vukove

Iz Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Vranju poručili su, nakon javnog obraćanja Dragana Nikolića, narodnog poslanika Zavetnika iz Vranja, da ta politička opcija "ne treba da brinu za Vučića i njegove vukove".

"Odbranili smo mi celovitost Srbije od mnogo većih sila i strvinara nego što ste vi", uzvraćaju naprednjaci u pisanom saopštenju.

Poslanik Zavetnika Nikolić postavio je javno pitanje "Da li nam Vučić saopštava da je predaja jedina opcija", a propo najnovijih zbivanja u vezi sa Kosmetom, a naprednjaci su to okarakterisali kao "svrstavanje na stranu onih koji nepopularnom politikom na teret Srba sa Kosova i Metohije vape za političkim poenima".

"Nikolić govori u ime većinske Srbije, neosnovano napadajući Aleksandra Vučića i stavljajući sebe u ulogu nacionalnog patriote.

Nakon mukotrpne borbe, koja odavno broji više od decenije, poslednjeg i jedinog pravog borca za očuvanje teritorijalnog suvereniteta Srbije i očuvanja Srba na teritoriji Kosova i Metohije, predsednika Aleksandra Vučića i lidera Srpske napredne stranke, odlučni i nepokolebljivi u očuvanju srpskih ognjišta i svetinja, svedočimo o ozbiljnoj zabrinutosti za budućnost južne srpske pokrajine narodnog poslanika Srpske stranke Zavetnika Dragana Nikolića.

Njemu baš trebalo vremena da se zabrine za sudbinu Srba sa prostora KiM-a?

Nego, kako su to Zavetnici sa manje od 5 odsto osvojenih glasova na poslednjim parlamentarnim izborima većinska Srbija u borbi za poštovanje rezolucije 1244 o Kosovu i Metohiji?

Znamo da su im iz poslaničkih klupa iz Beograda, Brnjak i Jarinje predaleko, ali kako ih tako zabrinute nije podstaklo stravično, ali ne i poslednje ranjavanje malog Stefana Stojanovića na Badnji dan, da ga posete prelaskom za njih očigledno nepremostive administrativne granice sa Kosovom i Metohijom?

Toliko o zavetničkom ostajanju na pravoj strani istorije.

Gradski odbor SNS Vranje, bezuslovno podržavajući politiku Aleksandra Vučića, politiku očuvanja teritorijalnog integriteta Srbije i zaštite svih njenih građana, najoštrije osuđuje sve one koji svojom pasivnošću i izdajničkom demagogijom opravdavaju zločine nad Srbima na Kosovu i Metohiji, štiteći se pri tome targetiranjem Aleksandra Vučića, večitog krivca za ne(priznavanje) nepostojeće države Kosovo", piše u saopštenju vranjskih naprednjaka

Komentari

Ne otvarajte im oči šta treba da rade, gde da idu i koga da posete, jer su oni operisani od humanosti i osećaja. To se uči od ranog detinjstva. Malo mnogo su zakasnili sa tom lekcijom.

Najnovije vesti