Nikad ne reci nikad: Dinamo ipak mora da igra u Surdulici protiv Zvezde

Iako je proteklih dana bilo dosta polemike gde će novajlija vranjski Dinamo ugostiti Crvenu zvezdu, u 16. kolu šampionata, šef stručnog štaba Dragan Antić, ističe da će se meč sa liderom odigrati, ipak, u Surdulici.

– Počela je rekonstrukcija i proširenje svlačionica na stadionu „Jumka” i očekujemo da se radovi privedu kraju već krajem meseca.

Za prolećni deo prvenstva ćemo sigurno osposobiti stadion za utakmice elitnog ranga u Vranju, a ja se nadam da će to biti i ranije, možda već 1. decembra protiv Radničkog – rekao je Antić.

Utakmica prošlog kola između Dinama i Radnika u Surdulici nije protekla u sportskom duhu, međutim, trener Vranjanaca očekuje da se to ovoga puta neće ponoviti.

– Odredili smo da simbolična cena karata bude od 100 i 200 dinara.

Svi pravi ljubitelji fudbala iz regiona koji vole sport, a nisu za nasilje i provokacije, moći će da uživaju u meču sa Zvezdom i podrže svoj tim – naglasio je Antić.

Dinamo je prikovan za poslednje, šesnaesto mesto na tabeli Super lige Srbije sa sve manjim šansama da se bori za opstanak u ligi jer ima samo 7 bodova iz petnaest kola.

Crvena zvezda dolazi u Surdulicu posle pobede nad vicešampionom Evrope Liverpulom.

Beograđani su ubedljivo prvi na tabeli Super lige sa 43 boda, uz 14 pobeda i samo jednim nerešenim rezultatom u petnaest prvenstvenih kola Super lige.

Najnovije vesti