Jovanović ljutito: Poslednja utakmica koju smo odigrali u Surdulici! (VIDEO)

Dinamo je na početku utakmice u Surdulici odigrao dobro, ali smo propustili dve šanse za gol, a ubrzo se zatresla naša mreža, kako to obično biva kada se propuste šanse, izjavio je posle poraza od Radnika u Surdulici (2:0) pomoćni trener Dinama Radmilo Jovanović.

- Ne želim da budem isprovociran da komentarišem suđenje.

Da li je bio penal, videću kasnije na snimku.

Mogu samo da kažem da je ovo zadnja utakmica koju smo igrali ovde u Surdulici - kazao je Jovanović.

Osvrćući se na igru u drugom poluvremenu, Jovanović je kazao da je Radnik "odigrao mnogo dobro", a da Dinamo "ništa nije znao" u tom delu utakmice.

Član stručnog štaba Radnika Dragoslav Milenković kazao je pred novinarima je da je iza Radnika jedna vrlo teška prvenstvena utakmica koja je sobom nosila "određenu tenziju".

- Naši igrači uspeli da se na najbolji mogući način izbore sa tom tenzijom; mislim da je utakmicu rešio naš brz gol u prvom poluvremenu, uspeli smo potom da dupliramo vođstvo, a u drugom poluvremenu odigrali smo taktički mudro i mislim da smo zasluženo pobedili.

Čestitao bih ekipi Dinama, mislim da su nezasluženo poslednji na tabeli.

Pokazali su da tu ima pojedinaca koji imaju kvalitet i sa kojima se veoma dobro radi i želim im svu sreću u nastavku prvenstva - rekao je Milenković.

"ŠTO STE NE PREDSTAVITE"

Na pitanje kolege novinara iz Surdulice "zbog čega je ekipa Dinama napustila teren", pomoćni trener Vranjanaca Radmilo Jovanović najpre je upitao novinara "ko ste vi", a potom ga posavetovao da bi "trebalo da predstavi pre nego što postavi pitanje".

Zatim je kratko kazao da ne želi da odgovori na to šta je razlog za privremeno napuštanje terena od strane igrača i stručnog štaba Dinama i da to "ostaje kod njega", te da novinar "neće dobiti odgovor".

Dinamo je ostao prikovan za poslednje, šesnaesto mesto na tabeli Super lige Srbije sa sve manjim šansama da se bori za opstanak u ligi jer ima samo 7 bodova iz petnaest kola.

Radnik je napredovao do pozicije broj 10 i sada ima petnaest bodova.

Najnovije vesti