Narodna stranka Banje: Da li će klupe na šetalištu zaista koštati 300.000

Vranje - Iz Povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji u utorak su uputili pitanja lokalnoj vlasti u vezi sa izgradnjom šetališta u tom turitičkom mestu, sa primedbama na rokove za završetak posla i visinu investicije.

"S obzirom na to da se famozno šetalište u Vranjskoj Banji gradi već dve godine, i još uvek nije završeno, stanovnike ove gradske opštine zanima dokle se došlo sa izgradnjom tog, sada već čuvenog šetalista jer je izgradnja istog ušla u treću godinu.

Stanovnike Banje takođe zanima i koliko će sve to da košta, premda se u banjskoj javnosti ispredaju priče da jedna klupa košta 100.000 dinara, a dupla klupa 300.000 dinara, te ukoliko je to tačno dolazimo do zaključka da toliko skupe klupe ne postoje ni u Njujorku na Menhetnu", navodi se u saopštenju koje jeprosleđeno medijima.

Iz povereništva Narodne stranke Vranjska Banja "ljubazno mole predsednika opštine Dragana Sentića da meštanima Vranjske Banje otkloni sve nedoumice i odgovori koliko su plaćene pomenute klupe po komadu i koliko će ukupno koštati kompletno šetalište, ako ikada bude završeno"?

"Podsetimo se da je opštinska vlast na samom početku radova pokazala svu svoju bahatost i brutalost kada je našem sugrađaninu Petru Stojanoviću, dugogodišnjem vlasniku kafića, srušila baštu ugostiteljskog objekta bez ikakve nadoknade.

Dok su s jedne strane rušili, s druge strane su firme koje su izvodile radove na pomenutom šetalištu gradile privatni ugostiteljski objekat, a u čije ime i za čiji račun saznaće se nakon pada ovog režima", navodi se u saopštenju Povereništva Narodne stranke u Vranjskoj Banji.

Najnovije vesti