Naprednjaci na Sretenje počeli da skupljaju potpise za parlamentarnu listu

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju u utorak, na Sretenje, počeo je prvi među učesnicima na predstojećim izborima da prikuplja potpise podrške za parlamentarnu listu Aleksandar Vučić - zajedno možemo sve.

Kako su iz ove stranke izvestili preko zvanične Fejsbuk stranice, potpise podrške listi dalo je "na stotine građana Vranja i Vranjske Banje, među kojima i značajan broj članova i simpatizera Srpske napredne stranke".

Oni su se, kako se objašnjava, "okupili ispred mesnih zajednica i u prostorijama GrO SNS Vranje kako bi dali potpis podrške izbornoj listi".

"Prostorije izbornih punktova bile su premale da prime sve one koji su želeli da svojim potpisom podrže izbornu listu vladajuće stranke", navode naprednjaci.

Podsećanja radi, u momentu predaje odborničke liste za lokalne izbore u martu 2020. godine nju je svojim potpisima podržao 2.161 građanin.

Svoje potpise podrške ovoj listi na Sretenje su dali i sam Vučić, Ana Brnabić, Siniša Mali, Dejan Vesić i drugi funkcioneri SNS-a.

Prva sednica Izbornog štaba

SNS Vranje je na Sretenje održao i prvu sednicu Izbornog štaba Gradskog odbora za predstojeće parlamentarne i predsedničke izbore. Sednici u prostorijama Gradskog odbora SNS u Vranju prisustvovao je potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a i prvi naprednjak juga Srbije Dragan Stevanović.

Najnovije vesti