MUP nagradio pripadnike vranjske policije, usledio prijem kod gradonačelnika

Bojana Mladenović, Slavoljub Trajković, Jovica Perić i Zoran Kostić, pripadnici Policijske uprave u Vranju, odlikovani su odlukom ministra unutrašnjih poslova kao najbolji službenici na području PU Vranje, povodom Dana policije i Dana MUP-a.

Tim povodom prijem za načelnika PU Vranje Sašu Nedeljkovića i nagrađene priredio je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i čestitao im na postignutim rezultatima.

"Pokazali ste da posedujete sve vrline koje treba da krase pripadnike MUP-a i predstavljate pozitivan primer mlađim kolegama kako se radi i kako se čuva ime i renome ministarstva čiji ste pripadnici.

Mi u Vranju smo već veterani što se tiče izgradnje stanova za pripadnike službi bezbednosti i to su ozbiljne investicije države.

Što se tiče lokalne samouprave, u prethodnom periodu kroz brojne projekte ostvarili smo izuzetnu saradnju sa Policijskom upravom, potencirao je Milenković.

Svi su se složili da su zajednički ciljevi bezbedno okruženje i odrastanje dece u zdravoj sredini.

Načelnik PU Vranje Saša Nedeljković zahvalio se na prijemu i istakao da Policijska uprava Vranje i lokalna samouprava imaju odličnu saradnju.

"Rezultat takvog odnosa je povećanje bezbednosti građana.

Intenzivnu saradnju nastavićemo i u budućnosti kroz brojne projekte, kao i do sada.

Nagrađivanje pripadnika policijske uprave primer je dobre prakse i lepe tradicije, a za sve zaposlene u policiji i podstrek za ostvarivanje još boljih rezultata.

Policijska uprava Vranje i lokalna samouprava su na istom zadatku, a to je bezbednost građana na prvom mestu", rekao je Nedeljković.

Na prijemu su nagrađenima uručeni prigodni pokloni.

Najnovije vesti