Milojević: Dominirali smo, hvala publici; Antić: Ovo je naš maksimum

Vranjski Dinamo očekivano je poražen (0:2) od Crvene zvezde u šesnaestini finala Kupa Srbije u fudbalu, a prelep ambijent i krcate tribine na Jumkovom stadionu poslali su jasnu sliku o tome koliko su Vranjanci željni fudbala.

Šef stručnog štaba i predsednik vranjskog kluba Dragan Antić izjavio je na konferenciji za medije da mu je drago što je Dinamo u prelepom ambijentu dočekao evropskog i svetskog šampiona.

- Ovaj sportski događaj za Vranje je velika stvar, možda najveći fudbalski događaj u istoriji grada.

Zvezda je krupan zalogaj za nas, nismo ni očekivali da možemo rezultatski da budemo pozitivni, Zvezda je pokazala da je mnogo bolji tim i čestitao bih Beograđanima na pobedi.

Izašli smo na teren u kombinovanom sastavu, jer se pripremamo za prvenstvenu utakmicu sa OFK Bačkom, koja je za nas deset puta bitnija od Kupa - kazao je Antić na konferenciji za medije posle meča.

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević složio se da je ovakvim ambijentom, kakav je bio na stadionu u Vranju, poslata lepa poruka srpskoj fudbalskoj javnosti.

- Utakmica je bila izuzetno fer i korektna, mislim da smo dominirali tokom celog toka utakmice.

Zadovoljan sam, diktirali smo tempo sve vreme, Dinamo je pružio solidan otpor, sve u svemu mislim da je rezultat realan.

Prvi put sam u Vranju i želim da izraazim jedno veliko hvala fudbalskom klubu Dinamo za izuzetnu organizaciju utakmice, pripremili su teren na najbolji način i bili izuzetni domaćini Zvezdi.

Posebno želim da zahvalim divnoj publici na stadionu u Vranju.

Kolegi Antiću i Dinamu želim mnogo uspeha u daljem roku prvenstve i nadam se da će Vranjanci dugo, dugo godina biti učesnici Super lige - rekao je Milojević pred novinarima posle meča Dinamo - Crvena zvezda.

Najnovije vesti