Milanović posle Partizana: Napredujemo u pasu, nemamo završnicu (VIDEO)

Koliko god da smo stidljivo odigrali prvo poluvreme, mislim da smo u drugom bili mnogo bolji, došli do pas igre, dosta dobro zatvorili Partizan i nisu nam stvarali neke velike probleme - rekao je šef stručnog štaba surduličkog Radnika Milan MIlanović, čestitajući beogradskom Partizanu na pobedi (2:0), u utakmici 16. kola Super lige koja je odigrana u Beogradu.

- Imao je Partizan u drugom poluvremenu tri izgledne šanse, ali smo se mi, posle slabije igre u prvom poluvremenu kada nismo mogli da iznesemo loptu, u drugom izjednačili sa Partizanom, a u pojednim trenucima čak bili nadmoćniji tim na sredini terena.

Međutim, nismo ugrozili gol.

Ne žalimo mnogo, okrećemo se ekipama sa kojima možemo da se poredimo i mislim da ćemo, ukoliko nastavimo sa ovakvom ambicijom i disciplinom u igri, doći do mnogo boljih rezultata - kazao je MIlanović na konferenciji za medije posle utakmice.

Radnik je imao jedan slobodan udarac koji je mogao da se završi golom, ali u momentima kada se utakmica "lomila", kod rezultata 1:0 za Partizan, Surduličani nisu našli način da to iskoriste.

- Važno nam je u ovom trenutku da u defanzivi dosta dobro "stojimo", da nam ide pas, ovde smo imali jakog protivnika; nadam se da će nam se te dobre stvari isplatiti i vratiti u završnici napada u nekim narednim utakmicama - kazao je Milanović.

Trener Partizana Zoran Mirković konstatovao je da je Partizan odigrao dobru utakmicu, stvorio dosta prilika, ali veliki broj i promašio.

- Dali smi ipak dva gola i zasluženo pobedili, Idemo u boljem rapoloženju na prvenstvenu pauzu - rekao je Mirković.

Radnik je posle ovog kola 13. na tabeli Super lige sa petnaest bodova.

Zemun na 14. mestu ima trinaest, Spartak (ŽK) na 15. dvanaest, a poslednji Dinamo iz Vranja na 16. mestu samo 7 bodova.

Partizan je 3. na tabeli Superlige sa 33 boda, četiri manje od drugoplasiranog niškog Radničkog, a trinaest od lidera Crvene zvezde.

Najnovije vesti