Poraz Surduličana u Humskoj: Partizan - Radnik 2:0 (1:0), VIDEO

Partizan – Radnik
stadion: Stadion Partizana
sudija: Igor Stoilković

Partizan: Stojković - N. R. Miletić, Marković, Valijente, Urošević – Zdjelar, Pantić, Đerlek, Janković - Nikolić, Rikardo.
Klupa: Kljajić, N. G. Miletić, Enake, Smiljanić, Kosović, Tošić, Ivanović.

Vasiljević - Milovanović, Žarković, Stevanović, Pantelić - Mladenović, Kovačević - F. Stojanović, Nikolić, Keremeh - Zlatanović.
Klupa: Lekić, Pavlović, Ristović, Bojić, Pejčić, Stojanović, Danoski.

Fudbaleri surduličkog Radnika poraženi su u Beogradu od Partizana sa 2:0 (2:0), u utakmici 16. kola Super lige Srbije u fudbalu.

Prvo poluvreme završeno je rezultatom 1:0 za Partizan, a strelac je bio Rikardo u 42. minutu.

Radnik je u prvom delu susreta igrao vrlo dobar meč, a Partizan je pre gola samo jednom šutnuo na gol Surduličana.

Kod crno-belih u prvom poluvremenu obavljena je jedna izmena; u 31. minutu Danila Pantića zamenio je Nebojša Kosović, a najverovatnije je reč o povredi.

Jednu sjajnu priliku imao je i Radnik u 26. minutu, kada je sjajno po levoj strani prošao Zlatanović, potom je poslao loptu ka Nikoliću koji je zakasnio na loptu koja je prošla kroz srce kaznenog prostora.

Veliku šansu za Partizan propustio je Nikolić na početku drugog poluvremena, u 48. minutu, kada je sa tri metra promašio prazan gol na asistenciju Jankovića.

U 53. minutu Nikolić je odlično spustio loptu Rikardu, koji je izašao jedan na jedan ispred Vasiljevića, ali je golman Radnika odbranio zicer.

Ivanović je u 89. minutu postavio konačnih 2:0 za Partizan.

Partizan je uoči ovog kola bio na trećem mestu na tabeli sa 30 bodova iz petnaest kola, dok je Radnik dvanaesti sa 15 bodova.

Trener surduličkog Radnika Milan Milanović izjavio je da "timska i disciplinovana igra, u kojoj uvek "iskoči" neki pojedinac", može da im donese trijumf u ovom meču.

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković rekao je uoči utakmice da su crno-beli dodatno motivisani pred sutrašnji meč protiv Radnika zbog jedinog poraza u dosadašnjem toku Superlige, u prvom kolu šampionata kada su Surduličani trijumfovali sa 1:0.

Najnovije vesti