Milanović: Nadamo se bodovima protiv Radničkog

Niški Radnički ima dugu tradiciju igranja u Super ligi, dok Radnik ima nešto manje iskustva, ali je pokazao da se može nositi sa velikim ekipama ovog ranga takmičenja.

Očekujem da budemo maksimalno spremni, da odigramo jednu odličnu utakmicu, da se suprotstavimo Radničkom - izjavio je na konferenciji za medije trener Radnika Milan Milanović, čiji puleni u subotu od 19 časova dočekuju "Real sa Nišave" u sklopu 9. kola najelitnijeg srpskog fudbalskog takmičenja.

"Derbi juga Srbije", kako ga najavljuju Surduličani, odigraće se pred velikim brojem navijača Radnika, s obzirom na to da je interesovanje zavidno i da je dosta karata za ovaj meč rasprodato.

- Nadamo se bodovima, ako baš ne možemo da uzmemo sva tri, onda da uzmemo makar bod i to je nešto najmanje što bi trebalo da uzmemo na našem terenu.

Igrači su spremni, imaju veliku želju, iz svake njihove akcije na treninzima se vidi da "gore" da odigraju ovu utakmicu kako treba - kazao je Milanović pred novinarima.

On je dodao da u subotu neće moći da računa na golmana Nikolu Vasiljevića, koji je dobio crveni karton u meču sa Crvenom zvezdom, dok se nekolicina fudbalera koji su bili povređeni polako vraćaju u ekipu.

Najnovije vesti