Milanović: Na momente po uzoru na vrhunske evropske timove VIDEO

U Subotici je viđen meč dve raspoložene ekipe po idealnom vremenu i odličnom terenu; na momente je, može se reći, podsetio na vrhunske evropske utakmice - izjavio je trener surduličkog Radnika Milan Milanović nakon što je njegov tim u nedelju odigrao nerešeno sa Spartakom 3:3 (2:2).

- Utakmica je bila žustra i agresivna, igralo se veoma brzo sa obe strane, posebno u prvom poluvremenu kada su viđena četiri prelepa gola.

Mi smo se zadovoljili nerešenim ishodom, u drugom delu nismo mnogo forsirali, odigrali smo taktički na bod i uspeli smo u toj nameri - rekao je Milanović čestitajući Spartaku na fer i korektnoj igri i posebno na seriji od sedam pobeda u nizu koje su Subotičani ostvarili u poslednje vreme.

Trener Spartaka Predrag Rogan rekao je da nije sasvim srećan zbog načina na koji je Spartak posle vođstva primio "nesmotrene golove" posle kojih je Radnik preokrenuo rezultat.

- Ponovo smo se vratili u meč, poveli sa 3:2, ali smo ipak ispustili i to vođstvo - kazao je Rogan.

On je podsetio da je u momentu njegovog dolaska na čelo Spartaka ekipa iz Subotice bila pretposlednja na tabeli sa samo sedam bodova.

- Opstanak smo obezbedili, ali imamo obavezu prema sebi, klubu, grbu i navijačima da u preostale dve utakmice odigramo maksimalno angažovano i potom odemo na zasluženi odmor - rekao je Rogan.

Najnovije vesti