Komunalna: Zaveden red, parkiranje u Maričkoj i Glavnoj po propisu

Nakon što su komunalni policajci napisali na desetine novčanih kazni vozačima koji nepropisno parkiraju vozila na važnim saobraćajnicama na području Vranja, stanje se umnogome promenilo.

Prema rečima načelnika Komunalne policije Ivice Taškovića poslednjih dana se na prste jedne ruke mogu nabrojati slučajevi nepropisanog parkiranja u ulicama Stefana Prvovenčanog i Maričkoj u naselju Raška, gde je akcija pojačane kontrole sprovedena tokom prošle sedmice.

- Pogledajte sadašnju situaciju, sva vozila parkirana su kao pod konac i to samo na onim mestima gde je parkiranje dozvoljeno.

Izuzetno retko se dešava da neko parkira nepropisno.

Drago nam je da akcija daje efekte i da polako oslobađamo saobraćajnice koje su od vitalnog značaja za grad i na kojima nepropisano parkiranje ometa normalno odvijanje saobraćaja i kretnje pešaka - rekao je Tašković u izjavi za Vranje News.

Po svemu sudeći, još jednom se pokazuje da deviza "sankcija je najbolja prevencija" daje najefikasnije rezultate na ovom području u pokušajima da se bilo koja negativna pojava u društvu dovede u red.

Komentari

Jos kad bi sredili parkiranje u Romskoj mahali u Gornju carsiju. Od parkiranih vozilana ulici i trotoaru deca ne mogu da prodju za skolu, automobili ne mogu da se mimoidju. Znaci za drugove Rome ne postoji zakon. Vazno da su oni zasticena glasacka masina u svakome rezimu.

imate srece sto pekara i pzp vranje ne radi,sta ste uradili povodom nekog parking prostora da ljudi mogu parkirati auto u blizini zbog posla i sl.najlakse je pisati kazne po sirotinji a kad je svadba u a2 mogu se Q7,Bmw i ostali strasni automobili parkirati na pesackom ostrvu,e jadna moja komunalna policijo,dajte ljudima neki jeftiniji parking,alternativu,a vi kazne.

Najnovije vesti