Komunalna policija i vatrogasci spasili Vranjancu život FOTO

Spašen je u Vranju jedan ljudski život u zajedničkoj akciji Komunalne policije i pripadnika vranjskog Vatrogasnog bataljona, saznaje Vranje News.

Oni su uspeli u četvrtak oko 10 časova ujutro da dođu do starijeg Vranjanca, koji živi u Ulici Partizanski put, kome je pozlilo dok je bio sam u stanu i nije mogao da otključa ulazna vrata iznutra.

Nesvakidašnja akcija ekipa dve službe i prizor njihovog ulaženja u stan kako bi pomogli čoveku pobudila je veliku pažnju stanovnika tog dela grada, a najvažnije je da je ishod bio uspešan.

Vatrogasci su uz pomoć merdevina uspeli da se popnu na terasu, polomili jedno staklo i uspeli da uđu u stan kako bi mogla da bude pružena pomoć čoveku.

Na lice mesta stigla je i ekipa Hitne medicinske pomoći koja je ukazala prvu pomoć i čoveka prevezla na Urgentno odeljenje vranjske bolnice.

Stariji čovek je prethodno, iako mu je pozlilo, srećom uspeo da telefonom kontaktira bliske rođake u Beogradu, a oni pozvali nadležne u pomoć.

Akciju je po prijavi organizovala Gradska uprava - Odeljenje komunalne policije, a prisustvovali su joj čelnici Vatrogasnog bataljona i Odeljenja za vanredne situacije u Vranju.

Najnovije vesti