KMF Vranje deklasirao Kalču sa 11:2 (5:2)

Klub malog fudbala Vranje deklasirao je u nedelju uveče ekipu Kalče iz Niša sa 11:2 (5:2), u utakmici 3. kola Prve futsal lige Srbije.

Vranjanci, povratnici u najelitnije futsal takmičenje, na taj način su osvojili prve bodove u ovoj sezoni, nakon dva početna poraza od šampiona Ekonomca u Vranju i prošlogodišnjeg vicešampiona Nove Pazove u gostima i napravili pomak ka sredini tabele.

- Po rezultatu deluje kao lagana pobeda, a nije jer se radi o kvalitetnom protivniku koji je u nedelju uveče nadigran u Vranju u svakom trenutku meča.

Nije ovo neočekivano od naših momaka, vratilo nam se za prva dva kola gde su pokazali zrelost igre u ovom rangu takmičenja, ali smo se susreli sa dva ponajbolja kluba lige.

Ovo je samo potvrda fizičke spreme i uigranosti ekipe, koja je na okupu već dve godine - poručili su iz uprave kluba posle utakmice sa Kalčom, uz napomenu da je ekipa "posle dužeg vremena odigrala dva poluvremena u istom ritmu, što znači da su stabilnost i koncentracija sve bolji".

Domaćini su zahvalili na fer i korektnoj igri Nišlijama i poželeli im sve najbolje u nastavku prvenstva.

Nekoliko mečeva 3. kola igra se u nedelju uveče, što će donekle promeniti stanje na tabeli.

Futsaleri KMF Vranje naredne subote gostovaće u Novom Pazaru istoimenom timu u sklopu 4. kola Prve futsal lige Srbije.

U subotnjim utakmicama 3. kola, Jastrebac iz Blaca bio je bolji na gostovanju od Srpske u Beogradu (3:5), dok je učesnik evropske Lige šampiona kragujevački Ekonomac očekivano slavio na gostovanju u Ivanjici protiv istoimenog prvoligaša sa 1:6.

Ekonomac i Jastrebac su jedini klubovi sa po tri pobede u prva tri kola, a šansu da im se pridruži ima Nova Pazova, koja svoj meč igra u nedelju u 21 sat protiv Vinter sporta u Nišu.

Najnovije vesti