Jovanović: Kad promašiš svoje šanse, stigne te kazna (VIDEO)

U prvom poluvremenu pogodili smo dve stative, imali stopostotne šanse, ali ih nismo realizovali i to nam se osvetilo, izjavio je posle utakmice sa niškim Radničkim (0:4) trener vranjskog Dinama Radmilo Jovanović.

Dinamo je u osamnaest kola u debitantskoj sezoni doživeo petnaesti poraz, i uz samo dve pobede i jednu nerešenu utakmicu nalazi se na poslednjem mestu na tabeli Super lige sa samo sedam bodova i veoma malim šansama, ali ni nagoveštajima da bi mogao uraditi nešto značajnije ove sezone.

- Radnički je mnogo bolje odigrao drugo poluvreme od nas i zasluženo pobedio.

Mi smo zbog suspenzije prvog golmana na golu imali dečka od šesnaest godina, time sam mnogo toga rekao.

Želim da se izvinim za izjavu nakon prethodne utakmice koju smo igrali sa Partizanom u Beogradu, ako sam bio pogrešno shvaćen.

Partizan je je kristalno čist klub, nije učestvovao ni u čemu nečasnom, kao ni Dinamo.

A, pojedinci koji su umešani u sve to, neka nadležni jure njih i neka ih hvataju - kazao je Jovanović.

Trener Radničkog Nenad Lalatović rekao je da se Dinamo nezasluženo nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli, da prikazuje mngo bolje igre nego što to govore rezultati.

- Ovaj tim Dinama samo nema sreće, kao što smo je mi recimo imali u prvih petnaest minuta utakmice kada su Vranjanci pogodili dve stative.

Da su dali gol, tok utakmice je mogao da ode u sasvim drugom pravcu, ali nas je sreća pogledala.

Mi smo te njihove promašaje iskoristili, postigli u prvom poluvremenu dva gola i posle nam je u psihološkom smislu sve bilo lakše da privedemo utakmicu kraju u našu korist - rekao je Lalatović posle 21. utakmice Radničkog bez poraza.

Dinamo je u subotu igrao bez nekolicine prvotimaca. Sa Jovanom Zucovićem je raskinuta saradnja, a Lazar Đokić je suspendovan, kao i golman Uroš Đurić.

Nišlije posle ove pobede imaju 41 bod, samo šest manje od Crvene zvezde (koja doduše ima utakmicu manje), a četiri više od trećeplasiranog Partizana, koji je u subotu odigrao samo 1:1 sa Mladošću u Lučanima.

Dinamo je poslednji sa samo 7 bodova.

Najnovije vesti