I vranjski SDS najavio učešće na građanskim protestima

Gradski odbor Socijaldemokratske stranke (SDS) u Vranju podržaće Građansku inicijativu i učestvovati u mirnoj protestnoj šetnji, saopšteno je u utorak iz ovog odbora.

- Danas, kada hiljade mladih razočaranih ljudi svakodnevno odlazi iz zemlje u potrazi za egzistencijom, kada se nekažnjeno diplome kupuju, a doktorati plagiraju, kada se posao dobija jedino uz partijsku knjižicu SNS-a, kada predsednik države i tuži i sudi, a nas građane naziva ološem, neradnicima i izdajicama, kada nam državu rasprodaju deo po deo i krčme je kao svoju dedovinu, kad seljake teraju da kose voćnjake i gase ognjišta, moramo reći dosta...

Danas, kada su pogašeni svi nezavisni mediji, kada nigde ne može da se čuje ni pročita mišljenje drugačije od njegovog, kada nam polako oduzimaju poslednje ostatke dostojanstva i časti, danas moramo reći – dosta!

Moramo viknuti i izaći na ulicu da tražimo svoja prava.

Pozivamo sve naše članove i simpatizere, kao i one koji to nisu, a misle kao i mi, da kažu "ne" strahu i dosta tiraniji i da izađu na ulice i pokažu da i u Vranju još uvek ima vere, dostojanstva i časti - kaže se u saopštenju vranjskog SDS-a.

Građanska inicijativa Vranja za petak 25. januar u 18 časova najavila je protestnu šetnju pod nazivom "1 od 5 miliona", koja bi tog dana trebalo da prvi put bude održana u Vranju.

Najnovije vesti