I predstava Muškarci su drugačiji žene još više na P(h)antomfestu

Premijera predstave pantomime "Muškarci su drugačiji, žene još više" Damira Dantesa biće treća predstava na osmom Međunarodnom festivalu pantomime P(h)antomfest koji će se održati u ponedeljak 9. decembra u Pozorištu Bora Stanković u Vranju.

Dantes je majstor fizičke komedije iz Švajcarske, a poreklom je iz BiH.

U svojoj novoj predstavi "Muškarci su drugačiji, žene još više", prema rečima organizatora, "prolazi pozornicom kao uragan".

U ovoj komediji, koja traje 70 minuta, odgovara na pitanja "zašto žene često ogrebu auto, a muškarci nikad, hajde da to uradimo zajedno, jel ti mene slušaš, kao i na puno drugih".

Podsećanja radi, ovogodišnji festival otvoriće predstava Plejade Trajčeta Gjorgieva u ponedeljak od 19.10 časova, a nakon nje biće izvedena predstava Skoplje 63, takođe u režiji Trajčeta Gjorgieva.

Izvođenjem pantomimičarske tačke, presecanjem izmišljene crvene vrpce, festival će u 19 sati otvoriti Snežana Simonović, sekretarka Međuopštinske organizacije gluvih i nagluvih Vranje, direktor festivala Nebojša Novković i Zorica Jović, gradska većnica.

Organizator "P(h)antomfesta" je Međuopštinska organizacija gluvih i nagluvih Vranje, a festival su ove godine podržali Ministarstvo kulture i Grad Vranje.

Početak predstave "Muškarci su drugačiji, žene još više" u ponedeljak planiran je za 20.30 sati.

Najnovije vesti