I levi bek Rakić pojačao vranjske rukometaše pred start prvenstva u eliti

Iskusni levi bek Zlatko Rakić pojačao je Vranje 1957, rukometni klub koji se prošle sezone domogao elite u srpskom rukometu i uskoro će započeti sezonu u Super ligi.

Ovaj rukometaš, koji po potrebi igra i na poziciji srednjeg beka, igrao je u Novom Pazaru, u vreme dok je taj tim igrao Super ligu.

Kao igrač nastupao je još i u Izraelu, kao i usuperligašima Jugoviću i Kikindi.

Pre njega vranjski klub pojačali su Nikola Matović (Dubočica), Miljan Bunjevčević (Izrael), Dušan Medić (Turska), Aleksandar Gašić (Spartak), Aleksa Maksić (Goč Merkur) i Danilo Živković (Grčka).

Rukometaši Vranja 1957, koji su ovog leta izborili plasman u Super ligu Srbije u rukometu, startovaće u eltinom rangu takmičenja utakmicom protiv Radničkog u Kragujevcu, drugog vikenda u septembru (kolo će se igrati 9. i 10. septembra), dok će odmah u drugom kolu (16/17.09) u Sportskoj hali u Vranju dočekati beogradskog Partizana.

Od atraktivnijih mečeva u prvom delu sezone, koji će biti odigrani u Vranju, treba pomenuti još i gostovanja Metaloplastike u 4. kolu krajem septembra i Crvene zvezde, krajem novembra.

Vranje će u tom delu sezone pet puta biti domaćin, a šest puta gost.

Komentari

Ljudi moji sta je ovo. Samo nastavite da dovodite igrača sa strane.
Prosli su posti, svadbe su počele, jedino će domaći igrači da igraju po svadbama.

Najnovije vesti