Hapšenje i krivične prijave zbog sumnje na šverc duvana i nafte

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Upravom granične policije, uhapsili su muškarca (1969) iz Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

"Policijski službenici Stanice granične policije Prohor Pčinjski u blizini Vranja, u vozilu škoda kojim je upravljao osumnjičeni, pronašli su 223 kilograma duvana, vrednosti oko 535.000 dinara, bez prateće dokumentacije.

Duvan je oduzet i biće predat Republičkoj tržišnoj inspekciji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i, uz krivičnu prijavu, biće priveden tužiocu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju", piše u policijskom saopštenju.

Takođe, policija u Preševu podnela je krivičnu prijavu protiv šestdesetdevetogodišnjeg muškarca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

"Policija je pretresom pomoćnih prostorija u jednom selu kod Preševa, u okviru porodičnog domaćinstva vlasništvo osumnjičenog, pronašla 1.220 litara nafte namenjene, kako se sumnja, daljoj prodaji.

Nafta je oduzeta i predata Republičkoj tržišnoj inspekciji", piše u saopštenju PU Vranje.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...