Hančani se na prvom protestu ogradili od opozicije

Želimo da ukažemo na korupciju, nepravdu u društvu, na sve probleme sa kojima se susreću mladi i stari u Srbiji.

Mi smo prvo morali da se ogradimo od opozicije, zbog toga što su oni videli svoju šansu u ovome, izjavio je Vladan Radić, jedan od organizatora, na prvom protestu 1 od 5 miliona u Vladičinom Hanu.

On je naglasio da protestanti u Hanu "ne žele da promene ove kako bi se vratili oni stari".

- Mi želimo mlade, neiskvarene, prosperitetne ljude - dodao je Radić.

Protest građana „1 od 5 miliona“ održan je u petak uveče prvi put i u Vladičinom Hanu.

Organizatori su poručili da je reč o isključivo građanskoj inicijativi i da okupljanje nema veze ni sa jednom političkom partijom.

Protestu se odazvalo pedesetak građana, koji su krećući se ulicama Hana u protestnoj šetnji uz pištaljke izražavali svoje nezadovoljstvo aktuelnom situacijom u Srbiji.

Skup i protestna šetnja protekli su mirno, bez ikakvog incidenata.

Komentari

Bravo,nasi ljudi ce sa vama bez obelezja,bez nasih govornika ucestvovati svaki petak.VELIKO BRAVO ZA VL.HAN!!!!IZADJITE HANCANI TO JE VAS GRAD.

i treba,bravo.

Šta vam ovo sve treba,nećete da radite da stvarate da učite da se školujete, nego da ,,besnite,, da šetate samo nocu da pijete da posećujete kafiće,i onda sve vam smeta. Zamislite se šta si ti kao pojedinac uradio dobro za sebe za svoju kuću za komšiluk za svoj grad Vl. Han. Prestanite sa glupostima okrenite se radu redu i disciplini, a vlast se dobija isključivo na IZBORIMA a ne nikako drugačije.

Najnovije vesti