Gradsko veće o konkursima, Skupština o zaduživanju

Članovi Gradskog veća razmatraće u ponedeljak 26. februara predloge odluka za sufinansiranje projekata za tri gradska konkursa – u oblasti društvenog i humanitarnog rada, medijskih sadržaja namenjenih televiziji, kao i tekst za sufinansiranje projekata iz budžeta Grada Vranja za proizvodnju medijskih sadržaja za radio, internet, štampane medije i novinske agencije.

Većnici će razmatrati i predloge odluka o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz Rešenja o postavljanju sirena za javno uzbunjivanje na više objekata u Vranju i Vranjskoj Banji, te Pravilnik o postupku i načinu rešavanja zahteva građana za naknadu štete nastale usled ujeda napuštenih pasa na teritoriji Grada Vranja.

Na dnevnom redu je i Poslovnik o radu Komisije za dodelu lokacija za postavljanje privremenih objekata, pokretnih objekata i aparata, kao i Predlog Odluke o odobravanju Programa i određivanju visine sredstava za realizaciju Programa u oblasti sporta na teritoriji grada Vranja.

Sto šesta po redu sednica Gradskog veća u ovom sazivu počeće 9 časova.

U četvrtak 1. marta, u isto vreme, odbornici Skupštine grada razmatraće više tačaka dnevnog reda, među kojima su ključne: Predlog odluke o zaduživanju grada Vranja za 2018. godinu, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o preuzimanju prava i obaveza ugašenog JP Skijalište Besna kobila, Predlog Lokalnog akcionog plana za poboljšanje položaja Roma i Romkinja, kao i pojedina kadrovska rešenja u nadzornim i školskim odborima u gradu.

Najnovije vesti