Gradski derbi neizvestan samo u prvom setu: Panda - ŽOK Vranje 3:1

Odbojkašice OK Panda pobedile su u gradskom derbiju ŽOK Vranje sa 3:1 u setovima, pred prepunom malom salom vranjske Sportske hale, u utakmici poslednjeg 9. kola prvog dela sezone u Drugoj ligi Istok za odbojkašice.

Ove sezone znatno podmlađene žokice uspele su da na razliku dobiju prvi set protiv favorizovanih pandica sa 31:33, ali je formalni domaćin u ovom meču dobio naredna tri (25:18, 25:18 i 25:14) i uknjižio nove bodove.

Ova pobeda donela je pandicama treće mesto na tabeli sa 18 bodova.

Ispred su samo niške ekipe - Student ima 27, a Stampedo 20 bodova.

Žokice su pretposlednje devete sa 5 bodova.

U upravi OK Panda smatraju da im šest pobeda i tri poraza u ovom delu prvenstva daju za pravo "da se još bolje pripreme za nastavak prvenstva u Drugoj ligi Istok

"Sve čestitke trenerima i odbojkašicama i mnogo uspeha u nastavku prvenstva našim mladim damama", pouručuju iz uprave OK Panda.

Prvenstvo će se, nakon zimske pauze, nastaviti utakmicama 10. kola, koje će, prema kalendaru takmičenja, biti na programu 17. i 18. februara.

Komentari

Objektivno Panda je bolji i organizovaniji klub,ali uopste mi smo daleko od ozbiljnih odbojkaskih zbivanja u Srbiji nekada tj. ne tako davno Vranje je bilo odbojkaski centar

Najnovije vesti