Formiran Savez za Srbiju u Trgovištu, cilj smena vlasti (FOTO)

Ogranak Saveza za Srbiju formiran je u petak i u Trgovištu, obelodanjeno je iz ove političke organizacije u saopštenju poslatom medijima.

- Cilj nam je da udruženi nastavimo sa inicijativom za smenu neodgovorne i od građana otuđene vlasti u opštini Trgovište.

Sigurni smo da ćemo zajedničkim naporima i koordinisanim radom, poštujući posebnost svake od članica, brže i efikasnije ispuniti obećanja data građanima naše opštine.

Prepoznajući Savez za Srbiju kao model okupljanja demokratskih i patriotskih opozicionih kapaciteta otvaramo vrata svim opozicionim partijama, udruženjima, nevladinim organizacijama i sindikatima da se uključe u lokani Savez za Trgovište kako bismo se zajedno borili za našu opštinu građane, a pre svega mlade ljude.

Borićemo se protiv ove nakaradne vlasti koja već šest godina uništava naše mesto i našu opštinu - kaže se u saopštenju koje je izdato posle potpisivanja sporazuma.

Sporazum su potpisali Marko Kostić u ime Narodne stranke, Nikola Nikolić iz Demokratske stranke, poverenik Srpskog pokreta Dveri Dragan Spasić i poverenik Zajedno za Srbiju u Trgovištu Ljubiša Stefanović.

Najnovije vesti