Formiran Gradski odbor SSP-a: Rosa Drmonjić nova predsednica

U Vranju je formiran Gradski odbor Stranke slobode i pravde (SSP), stranke na čijem je čelu Dragan Đilas, koji je duže vremena bio u statusu povereništva.

Za predsednicu stranke na lokalu izabrana je Rosa Drmonjić.

Potpredsednik Gradskog odbora SSP biće doktor medicinskih nauka Marko Dinčić, dok će funkciju predsednice Izvršnog odbora obavljati Bojana Stojanov, saopšteno je iz ove partije.

Gradski odbor SSP u Vranju prethodno je predvodila oftalmolog Mirjana Ilić.

SSP: Nije dovoljna gradonačelnikova ostavka

Ostavka gradonačelnika Vranja Slobodana Milenkovića prošlog petka "nikako nije dovoljno da nestane šteta napravljena za vreme njegovih mandata", saopšteno je iz vranjskog SSP-a.

"U svetlu toga, GrO SSP Vranje poziva građanke i građane Vranja da zajedno napravimo album fotografija Odlazeći gradonačelnik i sve njegove rupe. Na fotografijama mogu da se nađu fizičke rupe na ulicama, ali i promašeni projekti i dokumentacija na kojoj se vide propusti u radu odgovornih u nadležnosti grada. Fotografije možete da šaljete u inbox stranice SSP VRanje, navedite samo tačnu lokaciju na kojoj je rupa ili tačnu situaciju na koju se dokument odnosi. Pošiljalac fotografije ostaje anoniman. Povremeno ćemo praviti preseke i podnositi inicijative za krpljenje najlepših rupa ili zahtevati od nadležnih da istraže pojedine radnje za koje nam pošaljete navode. Gradonačelnik odlazi, ali mi ne želimo da dozvolimo da rupe ostanu", poručuju iz SSP Vranje.

Najnovije vesti

Foto Vranje News Danas su Cveti »

Danas se slave Cveti, dan kada je Isus Hristos jašući na magarcu ušao u Jerusalim.Narod je čuo da dolazi Spasitelj koji...