Zvanično počela sa radom kancelarija Đilasove SSP u Vranju FOTO/VIDEO

U Gradskom odboru Stranke slobode i pravde (SSP) svečano su otvorene zvanične stranačke prostorije u zgradi pored Doma Vojske u Vranju.

Otvaranju su, pored lokalnog rukovodstva, članova i simpatizera stranke na čijem je čelu Dragan Đilas, prisustvovale i zvanice, uglavnom lideri i članovi lokalnih odbora opozicionih partija - Narodne stranke, Demokratske stranke i drugih.

Predsednica GrO SSP u Vranju lekarka Mirjana Ilić Stošić rekla je tom prilikom za Vranje News da novootvorena kancelarije te stranke predstavlja "oazu slobode i pravde".

- Takvih oaza u našoj zemlji iz dana u dan ima sve više.

Naš cilj i zadatak je da naša Srbija jednog dana osvane slobodna i pravedna, a to će se desiti onog trenutka kada svrgnemo ovu diktatorsku vlast - rekla je Ilić Stošić za naš portal.

Ona je naglasila da će SSP u narednom periodu raditi na jačanju stranačke infrastrukture na području grada Vranja i u drugim opštinama na jugu Srbije.

Kako je najavljeno iz odbora u najskorije vreme jug Srbije posetiće lider partije Dragan Đilas, koji će nakon formiranja odbora u Trgovištu boraviti i u Vranju.

Najnovije vesti