FIFA Dinamu ukinula zabranu dovođenja pojačanja

Svetska fudbalska federacija (FIFA) ukinula je odluku kojom je ranije zabranila registraciju pojačanja u zimskom prelaznom roku prema klubu FK Dinamo Vranje zbog neisplaćenih dugovanja.

Vest o ukidanju odluke objavio je vranjski klub na svom Fejsbuk profilu, kao i odluku Disciplinske komisije FSS-a koja je usledila nakon odluke FIFA.

Trener Vranjanaca Dragan Antić izjavio je da su, nakon saznanja o zabrani, izmirili svoje obaveze, te da očekuju da se do kraja prelaznog roka dodatno pojačaju, a sada su sa tim dokumentom upoznali i navijače.

- Na osnovu dopisa FIFA od 26. januara obaveštavamo vas da je Disciplinska komisija, u skladu sa odredbom čl. 35, st. 5 Disciplinskog pravilnika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ukinula zabranu registracije novih igrača za vaš klub određenu odlukom ove Komisije od 12. januara - piše u dopisu FSS koji je upućen Dinamu.

Prelazni rok u Srbiji traje do 5. februara, a Antić očekuje još najmanje tri pojačanja.

Dinamo se trenutno nalazi na pripremama u hrvatskom Medulinu gde je u kontrolnim mečevima pretrpeo dva poraza i ostvario jedan nerešen rezultat.

Najnovije vesti