Dvadeset šest autobusa naprednjaka iz Vranja krenulo na Vučićev miting u Leskovac

Dvadeset šest autobusa naprednjaka iz Vranja krenulo je u nedelju na miting Aleksandra Vučića u Leskovac.

To je oko 1.500 ljudi.

Iz Leskovca kreće predizborna kampanja liste pod nazivom Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane.

Sa vranjskim naprednjacima iz Vranja je krenuo i Nebojša Stefanović, član predsedništva SNS-am koji je u subotu boravio u Vranju i imao sastanke sa lokalnim naprednjačkim funkcionerima i izbornim štabom SNS-a u vezi sa izborima.

Kako je najavljeno, predizborni skup pod nazivom Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane biće održan u Sportskom centru Dubočica u Leskovcu od 12 časova.

Planirano je da se obrati nosilac liste Aleksandar Vučić.

Komentari

"Naprednjaka"? Ako hoćete da budete NOVINARI, bilo bi sasvim smisleno da objavite "gradjana Srbije koji uvažavaju postignute rezultate aktuelne državne administracije..."

Na koje gradjane mislis osim na botove i partijske vojnike koji rade po drzavnim ustanovama

Na one sasvim normalne, neostrašćene, van bilo kakvih interesnih grupa koji jednostavno prate realna zbivanja nezavisno od toga šta ko lupa za onog drugog...

Ko ovce na so samo napred a posle vam kriv đavo što ste sirotinja ,kakav vam je mozak jos ćete da se mučite ko crv u drvo.

Vidi se na fotografiji iz autobusa, da je svima drago što ih, verovatno, vođa puta ovekovečuje kamerom.

То су радили сви који су досад били на влас.Само што се сада повећао број аутобуса.

Ко плаћа ово?

Jedno su rezultati, o kradjama cemo tek, a drugo je vasa Sns-ovska bahatost. Pri zaposljavanju, dobijanju tendera, maltretiranju radnika, rasturanju sindikata... Nemojte posle nisam ja.

Ovo su normalni ljudi oni su realni zive u realnom vremenu a vi koji vredjate ove ljude stavite prst na celo i pogledajte se u ogledalo i pitajte se jel ste realni.Sta vsm fali drzava se gradi ima posla ko hoce da radi moze,primanja su na vreme,ima svega da se kupi,svi voze automobile.Moj savet je postijte ovo sto imate bolje vam nece biti sa novim Dosom.

Nebeski narod koji je izgubio sve što se izgubiti može pa čak i sebe samog.Srpski inat i srpska pamet je ono što nas vraća na drvo ili pećinu kako vam draže.

Morali su il gube posao

Najnovije vesti