Dunav obezbedio paketiće za egzistencijalno ugroženu decu

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika Kompanija Dunav osiguranje polonila je paketiće deci smeštenoj u Centru za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju, a slične akcije u ovom kraju planirane su i za Bujanovac i Trgovište.

Direktor Filijale Dunava u Vranju Boban Kostić kazao je da Dunav nastoji da "obraduje najmlađe i učini im novogodišnje i božićne praznike veselijim".

- Na području naše filijale poklonićemo oko 80 slatkih novogodišnjih paketića deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima - istakao je Kostić, a preneo veb sajt kompanije.

Predstavnici ove kompanije obići će ukupno šesnaest ustanova na području tri pomenute lokalne samouprave, kao i u Leskovcu, Pirotu i Kruševcu.

Direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite u Vranju Ivana Tasić rekla je da ovakve akcije "mnogo znače deci" i zahvalila Dunavu na priređenoj radosti mališanima, pozivajući društveno odgovorne kompanije da pruže pomoć deci tokom čitave godine.

Više od 2.000 slatkih novogodišnjih paketića Dunav je ovih dana donirao ugroženoj deci sa zdravstvenim i egzistencijalnim problemima širom Srbije.

Najnovije vesti