Donacija od milion dinara Centru za razvoj usluga socijalne zaštite

Javnoj ustanovi „Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“ Vranje uručena je donacija agencije za obezbeđenje „Eurosecurity“ iz Beograda, u vidu prehrambene robe, kao i proizvoda za sanitarno-higijenske potrebe.

Zoran Nikolić, vlasnik agencije rekao je da se "trude da kao društveno odgovorna firma pomažu zajednicama u kojima posluju, prvenstveno radi pomoći zaštiti lica i objekata".

Direktorka Centra za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite Vranje Ivana Tasić istakla je da svaka donacija podiže standard korisnika ove ustanove.

Primopredaji ove vredne donacije, u vrednosti od oko milion dinara, prisustvovao je i gradonačelnik Slobodan Milenković koji je naglasio značaj bilo koje vrste pomoći ovom tipu ustanova.

- Ovde govorimo o pomoći široj društvenoj grupi.

Pre svega ovo je drugi dom za decu sa smetnjama u razvoju ali i utočište odraslim, starim i iznemoglim licima bez adekvatnog zbrinjavanja.

Negom i brigom, stručno osoblje pruža potrebnu socijalnu zaštitu, a svaka donacija znači unapređenje uslova za boravak i rad sa korisnicima - rekao je Milenković.

Nakon uručenja, gosti su obišli korisnike usluga i uputili želju za daljom saradnjom.

Najnovije vesti